Членът на Управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов бе гост в "Шоуто на Слави". Негов домакин бе водещият на сутрешния блок на bTV Николай Бареков.

Героят за България от „Парк де Пренс”, който класира националния отбор на Световното първенство през 1994 година сподели за вчерашния провал на ЦСКА:

„Според мен футболът затова е интересен, защото има такива резултати.

Това, че някои ни пращат в индийската шампионска лига, показва, че някои се страхуват от нас, най-вече хората от Левски.”

На въпрос на водещия „Спести ли си Митал обещаната премия от 1 милион?”, Костадинов отговори: ”Не, има още доста мачове, така че нашите привържениците трябва да знаят, че чудеса стават, както стана на „Парк де Пренс” през 1993 година.

Господин Митал дава доста пари за ЦСКА, той е 100% обвързан с бъдещето на ЦСКА. Целта му е да направи ЦСКА европейски тим. Той иска и може да го направи.”

Емил Костадинов не се поколеба да отправи поредна стрела към лагера на Левски, с думите: ”Мачът между Левски и ЦСКА винаги има значение, който твърди обратното, говори глупости.” Репликата е към изпълнителния директор на Левски Наско Сираков, който заяви неотдавна, че вечното дерби през пролетта няма да има значение, тъй като „сините” вече ще са спечелили титлата.

С шеговит тон Костадинов заяви още, че ЦСКА ще премира Ботев Пловдив, ако „канарчетата” бият Левски и помогнат на „армейците” да спечелят титлата.