Двама нови футболисти влязоха в групата на ЦСКА за гостуването на Черноморец в събота. Емил Гъргоров получи жълтата си карта и бе картотекиран в състава на „червените”. Бадема може да направи дебют на стадион „Лазур”, но е малко вероятно да започне титуляр. Дебют с червената фланелка може да направи и Петър Стоянов. Дошлият от Сливен футболист също попада в разширения състав на ЦСКА. Другият нов в сравнение с мача с Левски е Фабрицио Грило. Италианецът не игра в дербито заради заболяване.

Тримата футболисти, които са заменени в състава на ЦСКА в сравнение с двубоя с Левски са Йордан Минев, Александър Тонев и Станислав Костов. Минев напусна ЦСКА, Тонев е наказан, а Костов счупи ръка и няма възможност да играе.

Утре рано сутринта футболистите на ЦСКА заминават за морския град. Непосредствено преди мача Милен Радуканов ще обяви кой от 19-те футболисти ще отпадне от групата за мача.

Ето цялата група на „червените” за гостуването в Бургас:

Иван Караджов, Благой Макенджиев, Иван Бандаловски, Костадин Стоянов, Петър Стоянов, Джузепе Акуаро, Апостол Попов, Румен Трифонов, Фабрицио Грило, Тодор Янчев, Коста Янев, Маркиньос, Борис Галчев, Грегъри Нелсън, Спас Делев, Четин Садула, Емил Гъргоров, Мишел Платини, Килиън Шеридън.