Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев пристига днес в Турция. Той ще гледа и някоя от следващите контроли на Славия в Анталия, съобщи президентът на белите Венцеслав Стефанов след края на контролата с Пиаст Гливице.

Белите паднаха злощастно от поляците с 1:3, въпреки че през второто полувреме съперникът им почти не мина центъра и вкара гол с единствения си удар към вратата на Славия.

"Това е футболът. Имахме 20 положения, но не можахме да вкараме. А те с три удара ни вкараха три гола. Добре е, че създаваме тези положения, но трябва и да ги вкарваме. Контролите са за това - да опитват треньорите различни варианти. Играхме две контроли, с два различни състава и резултатите не са най-важни“, коментира президентът на най-стария столичен клуб след мача с поляците.

Той изрази задоволството си от предоставените от организаторите условия. Както е известно, Славия избра през тази година подготовка с два лагера в Турция. Следващите контроли за белите са на 7.02. в Анталия срещу Иртиш /Казахстан/ преди обяд и срещу ФК Тираспол след обяд.

Стефан Дамянов, специален пратеник на Gong.bg в Алания със съдействието на „Евима футбол“