Нападателят на Берое Емил Ангелов заяви, че той и неговите съотборници ще преследват единствено трите точки в мача си срещу Локомотив София от 26-ия кръг на Агрупа.

„Ние сме малко по-спокойни с точките в класирането, но утрешният мач е много важен за нас и ще бъде тежък, защото Локомотив имат много опитни футболисти. Ние обаче ще излезем концентрирани, за да го спечелим и зарадваме феновете“, каза бившият играч на Левски.

„Настроението след празниците е много добро. Когато не губиш, самочувствието е на добро ниво, което е много важно. Психологически са устойчиви момчетата, знаете играем и финал за Купата, утре важен мач с Локомотив. Излизаме и играем нашата игра, която треньорът зададе на футболистите.“

„Изгледах доста мачове от трибуните и виждам, че отборът играе много добре. Концентрирани, всеки знае къде да тича по терена, което е много важно. Всеки футболист, който знае къде да застане на терена и спазва указанията на треньора, е истински професионалист. Представяме се много добре и се надявам и занапред да е така.“

„Всичко при мен е наред и се чувствам добре. Тренирам и давам всичко от себе си на 100%. Нямам някакви болки“, добави още Ангелов.