Футболистът на Левски Емил Ангелов заяви, че не обръща внимание на слуховете, които се разпространяват от медиите за евентуален негов трансфер в чужбина. „Тренирам спокойно. Вече не обръщам внимание на тези неща. Щом аз нищо не знам, значи нищо не е вярно. И аз съм в очакване, в случай че ръководството реши да ме предаде. Гледам да продължавам напред живота си. Ще се съглася с всяко тяхно решение”, каза нападателят на шампионите.

Ангелов сподели, че не може да вземе страна по случая „Станислав Ангелов”. „Заставам и зад него, и зад ръководството. Аз съм на кантар. Грешката, която той е допуснал, е, че не е информирал клуба. Ако го беше направил, може би щеше да се стигне до някаква уговорка между двата отбора. Но това си е негова работа. Пожелавам му всичко хубаво с новия отбор”, заяви футболистът на „сините”.

„Естествено, целта ми е да започна да вкарвам голове, както преди и да възвърна старата си форма. Всичко зависи от мен и от това, как ще се подготвя”, смята Ангелов. Той разкри, че всички в Левски са мотивирани да покажат най-доброто от себе си и през следващия сезон.

„Всички сме мотивирани и искаме да се представим добре в Шампионската лига. Всеки човек, като постигне нещо, иска още и още повече. За нас още един път влизане в най-комерсиалния футболен турнир е нещо прекрасно. Ще играем със силни отбори, а и финансово ще сме спокойни. За нас важното е да си играем добре и да зарадваме нашата публика”, заяви нападателят.