Прочулият се с танцувалните си умения нападател на Ботев Пд Емаунаел Морини даде интервю за Гонг преди двубоя с ЦСКА този уикенд, като заяви, че „канарчетата” не се интересуват от името на съперника и ще се опитат да вземат победата в предстоящия сблъсък.

Ето какво сподели Морини пред Гонг:

-Възстанови ли се от настинката?

-Да. Имах температура, но вече се чувствам добре.

-Познаваш ли отбора на ЦСКА и какво мислиш за тях?

-Разбира се. Гледах мача им срещу Рома. Добър отбор са. Може би най-добрият в България. Играят техничен футбол, което добре и за нас, защото срещу такъв отбор ще ни бъде по-лесно да покажем какво можем.

-Какво очакваш от мача утре?

-От суеверие ще кажа, че ЦСКА е фаворит, но ще видим какво ще стане на терена. Не ни интересува срещу кого играем. Ние мислим единствено за нашето представяне. Искаме да играем силно и да правим големи мачове. Мисля, че лека полека ставаме добър отбор. А когато всички момчета получат право да играят и отборът бъде в пълния си потенциал, мисля че ще бъдем много силни. Публиката е много важна за нас и се надяваме да ни помогне и утре. Ние се стараем всеки мач да показваме на хората, че могат да разчитат на нас.

-Вече имаш 2 гола в първенството. Ще вкараш ли и утре?

-Преди всичко трябва да направим силен мач. Ако успея да отбележа, ще съм още по-щастлив.

-Какво те накара да приемеш предизвикателството да играеш в българското първенство?

-Г-н Пичони ме покани и аз приех. Футболът по света израства постоянно. Това е третото ми излизане в чужбина и ще натрупам опит. Освен това, бях любопитен какво представлява българският футбол

-Харесват ли ти българските момичета?

-Прекрасни са. (смее се)

-Освен добър футболист се оказа и добър танцьор.

-Във въпросната вечер имахме разрешение от треньора да излезем. Повеселихме се, но не сме забравили за какво сме тук. Професионалисти сме и осъзнаваме това.