Капитанът на Левски Елин Топузаков заяви за Гонг, че „сините” трябва да играят много агресивно в оставащите мачове до края на сезона.

„Ще се отблагодарим на запалянковците с добра игра в оставащите срещи. Надявам се да покажем истинското лице на Левски и да покажем много агресия”, каза бранителят на „сините”.

Според национала Левски е допуснал два случайни гола срещу Ботев Пловдив.

Асът на шампионите смята, че въпреки многобройните проблеми в защитната линия, отборът на Стоилов ще се справи в предстоящата среща с Черно море.

Относно програмата до края на сезона Топчо каза: „Срещу силните, Левски играе силно. Доволен съм, че ще се борим с тимове, които играят футбол и ни дават и на нас възможност да го правим.”

„Бях готов да играя срещу Ботев, но Стоилов прецени, че трябва да заложи на футболистите от предните мачове. Не беше желателно да играя, както и се получи, защото все още нямах игрова практика”, заяви капитанът на Левски.

Елин Топузаков, който е на „Герена” от единайсет години потвърди за сетен път, че никога не е съжалявал от избора си да не премине в клуб от чужбина.

Станимир Стоилов изпробва в учебна игра с юношите старша възраст вариант на защита за мача с Черно море. Наставникът тества Георги Сърмов като десен бранител, отляво игра Веселин Минев, а в средата действаха Топузаков и Борислав Стойчев.

От утре се очаква към основната група трениращи да се присъедини и Лусио Вагнер.