Бразилският футболист на Берое Елиаш Алвеш да Силва заяви, че се надява старозагорци да успеят да победят Левски в предстоящия мач от 15-я кръг на А група.

„Мисля, че отборът е силен в момента. Въпреки двете загуби, ние продължаваме да бъдем много всеотдайни. Мисля, че победата в последния мач ни дава допълнителна увереност. Може да се върнем в Стара Загора с трите точки от мача срещу Левски“, сподели Елиаш.

„Надявам се, че отново ще затрудним Левски. Имаме силен отбор и сме много дисциплинирани. Спазването на дисциплината ни помага да бъдем още по-силни“, добави бразилецът.

„Берое играе по един и същи начин и при домакинствата си в Стара Загора и при гостуванията. Може би наистина се представяме малко по-силно като домакини. За нас обаче няма никаква разлика.“

„Мисля, че мачът срещу Левски ще бъде много труден. Берое винаги е бил препъни камък за Левски. Мисля, че ще се получи хубав и зрелищен мач. Надявам се, че Берое ще излезе краен победител в този мач. За първи път в моята кариера ще играя на мач, на който няма да има публика“, каза още Елиаш.