Играещият помощник треньор на Локомотив Пд Здравко Лазаров е убеден, че смяната на Шенсой с Христо Бонев ще донесе необходимия ефект върху играта и резултатите на отбора. Според него още на мача със Славия „смърфовете” ще бъдат преобразени.

„Сигурен съм, че духът на отбора ще се вдигне бързо. Това ще си проличи още на мача в София. Това че вече съм помощник няма да промени с нищо отношенията ми с момчетата. Работата ми е да помагам с, каквото мога на терена и мисля да продължавам да правя точно това. Имахме нужда от промяна и ето, че тя дойде. Когато дойдох в клуба през зимата бях сигурен, че ще останем в групата и все още мисля така. Ние сме добър отбор и с няколко нови попълнения през лятото можем да гоним много високи цели в първенството”, заяви Лазаров.

Електричката призна, че е останал изненадан и поласкан от предложението да влезе в треньорския щаб на Зума.

„Христо Бонев е легенда в българския футбол и за мен ще бъде чест да съм част от екипа му. Ще опитам да помогна с каквото мога и да се уча от него. На първо време обаче искам да си върша работата на терена и едва след това лека –полека да навлизам в занаята”, коментира бившият национал.