Нападателят на Славия Здравко Лазаров бе доволен от играта на Славия в столичното дерби срещу Локомотив и е убеден, че белите могат да победят и Левски в последния есенен кръг.

„Беше труден мач, теренът беше много тежък , но играхме много добре, мога да кажа перфектно до тази абсолютна глупост, която съдията направи, да изгони човек. Играхме добре, подавахме си топката на този тежък терен. Мисля, че в момента Славия играе най-добрият футбол в България.”

„Съдията свири перфектно преди да направи тази глупост, която не мога да си обясня. Главният не е виновен, страничният е вдигна и е нормално той да го свири. В последните 15 минути всичко се обърна, започна лежане, започнаха скандалите. През последните 15 минути нямаше футбол на терена.”

„Тренираме добре, трудим се и имаме перфектен колектив. Ако продължаваме така и ако изсвири добре съдията, ще победим Левски в събота.”

Здравко Лазаров заяви, че още не може да каже, дали ще остане в Славия през зимата, тъй като желае това, но ако получи добра оферта от чужбина, ще предпочете нея.