Играещият помощник треньор на Локо Пд Здравко Лазаров и вратарят Флориан Лучини отрекоха помежду им да е възникнал скандал след мача с Литекс.

Двамата признаха, че са имали пререкания, но всичко е било в рамките на нормалните за след мач емоции.

„Направи се от нищо нещо. Може би се търси конфликт в отбора, тъй като вървим добре до момента. Всеки ден се пишат измислици. Истината е, че след мача попитах Лучини защо не вкарва топката по-бързо в игра в последните минути. Той ми каза, че има проблем с крака и не иска да рискува. Знаете, че през седмицата не тренира добре, игра с превързан крак. Това беше всичко, а на следващия ден се пише, че сме стигнали до бой, днес дори чета, че г-н Бонев подклаждал скандала”, каза Електричката.

Лучини потвърди неговите думи, като дори пое вината за полемиката, тъй като не видял, че забележката идва от неговия капитан.

„След мача чух, че някой ми говори бързо, но не забелязах, че това е нашият капитан. Бях нервен, тъй като сгреших при втория гол. Не се чувствах добре физически и не исках да рискувам в последните минути Литекс да вкара още един гол заради мен. Когато влязохме в съблекалнята обясних това на капитана и всичко приключи. Абсурдно е да се говори за бой и да се преувеличават нещата”, заяви стражът.

Добрата атмосфера в съблекалнята на Локо Пд потвърди и Христо Златински. Халфът заяви, че в клуба и сред играчите има единомислие и всички са съсредоточени върху представянето на отбора на терена.