Участието на футболиста на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров с двубоя с Пирин Благоевград ще се решава в последния момент.

Електричката се контузи по време на мача с Локо Мездра и бе заменен още преди почивката. Медицинският щаб на смърфовете прави всичко по силите си, за да възстанови левичаря до петък.

Дори това да се случи, последната дума за това, дали Лазаров ще играе, ще има треньорът на черно-белите Наджи Шенсой. В момента на бившия национал се бият инжекции и той тренира на облекчен режим.

Твърдо аут за мача с Пирин е Георги Чиликов. Таранът има сериозна контузия в коляното и засега няма яснота кога той ще поднови тренировки.

За сметка на това на линия за двубоя с орлетата ще бъдат Красен Трифонов и Кирил Акалски. Халфът пропусна последните тренировки на Локо Пловдив заради висока температура, но лекарите гарантират, че той ще бъде готов до мача.

Акалски пък е напълно възстановен от разтежението си и след като пропусна 4 мача на своя отбор, той се връща в разширения състав на смърфовете.