Голмайсторът за Миньор Перник в мача срещу Левски Милен Василев заяви, че преди вчерашния мач е мислел „сините“ за фаворити за титлата, но днес вече не може да е сигурен в това. „Мислех, че Левски има шанс да е шампион, но след вчера вече нямам представа“, каза Василев. Той допълни, че е предизвикал смях в съблекалнята с твърдението си, че ще отбележи гол на Герена. „Преди мача казах на Николай Христозов и Борислав Стойчев, че ще отбележа гол. Тогава ми се смяха, но след мача се радваха“, каза Василев.

„В съблекалнята се чудим защо в един мач играем силно, а в следващия по-слабо и има такава амплитуда в играта ни. Ако решим този проблем ще се представяме и по-добре. Не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА, но е чест за всеки един български футболист да играе в един от тези два отбора. Сега следва мач срещу Ботев Враца и се надявам Миньор да го спечели“, каза Василев.

Роденият в Ботевград футболист заяви, че не се е говорило за допълнителни премии, като ако има такива ще станат ясни до няколко дни. „Нормално е след такава победа да празнуваме. Посетихме едно заведение в Перник всички заедно. На стадиона пък ни чакаха наши фенове. Радвам се, че има такива мачове“, каза Милен Василев.