Нападателят Димо Бакалов единствен отпада от състава на Лудогорец Разград за гостуването на Ботев Враца в 8-ия кръг на А група. Той има контузия в коляното и поне една седмица няма да бъде на разположение, обяви за БТА старши треньорът на зелените Ивайло Петев.

Любопитното е, че и двата отбора са новаци в А група, но целите им са съвсем различни. Срещата е в петък (30-и септември) от 16.00 часа и дава началото на кръга.

"Нормално е след победата над Левски да има еуфория, но тя трябва да бъде повече във феновете, отколкото във футболистите. Но няколко дни след мача със "сините" искам моите играчи да бъдат концентрирани върху мача с Ботев (Враца). Знам какъв отбор ни предстои да срещнем, а също така знам, че срещу Лудогорец много хора ще искат да се представят на ниво", каза още Ивайло Петев.

"Трябва да влезем от 1-ата минута внимателно и концентрирано и да изиграем срещата без залитания, които могат да ни докарат проблеми в течение на мача, допълни наставникът на хита в "А" група. Той даде отлична оценка на всички в отбора и заяви, че в Разград са подбрани такива футболисти, за които няма съмнение, че ще свършат работа.