Един от шефовете в Берое Михаил Боиндруков, който е член на съвета на директорите на клуба заяви, че и равенство срещу Рапид в София ще е успех за заралии.

„В Берое всеки започна да си гледа работата. Илиан Илиев започна да прави нов колектив. Надявам се малко по-малко нещата да се оправят. Аз не искам да се правя на специалист и не знам дали отборът е готов за евроучастието. Предполагам, че психологически нещата ще си дойдат на мястото”, сподели единият от шефовете на Берое.

„Това, което ние трябва да направим си го вършим, както трябва. Надявам се и футболистите да се докажат срещу Рапид. Берое никога не се е излагал в Европа и смятам, че резултатите ще бъдат приемливи. Аз като бероец силно желая да отстраним Рапид Виена, но реалностите може би не са такива”, добави членът на съвета на директорите в Берое.

„Мисля, че хикс в София е по-реалното, отколкото да очакваме нещо повече от нашия отбор. Сигурен съм, че публиката и момчетата ще дадат всичко от себе си, за да направят един спектакъл в София. Няма незаменими хора. Ние пробвахме да вземем Ваня Джаферович, но той каза, че няма да играе повече в България”, каза още Михаил Боиндруков.