Полузащитникът на Берое Игор Джоман заяви, че всички в отбора са щастливи от класирането на отбора за финала за Купата на България. Той добави, че очаква да се получи труден мач срещу Черноморец.

- Игор, ти дойде в Берое през зимата. Преди 2 дни отборът се класира за финал в турнира за Купата на България. Усети ли вече какво сте постигнали?

- Чувствам се много добре. Дойдох през зимата, както и Амир и още футболисти. Много е добре за Берое и за феновете, че сме на финала. Постигнахме много добри успехи и в първенството. Трябва да продължим възходящата линия. Много е добре и за всички в клуба – от медицинския щаб, през треньорите, до всеки отделен човек в отбора.

- Изминаха ли вече емоциите? Какво е настроението преди мача с Черноморец?

- Спечелихме полуфинала и отидохме на финал. Всички са щастливи и това е добре за всичко. Чувствам се добре и сме доволни.

- Какъв двубой очакваш да се получи срещу Черноморец? И двата отбора са спокойни в първенството…

- Утре ще е много труден мач. Познавам отбора от Бургас. Те са отличен тим. Готови сме да дадем максимума от себе си. Концентрацията трябва да е на ниво. Добре е да говорим за Купата, но първенството е също важно и трябва да продължим с добрите игри.

- Искаш ли да кажеш нещо на феновете или своите близки?

- Искам да благодаря на феновете за подкрепата, особено в последния мач. Всички бяха на стадиона. Много е важно да идват и да ни подкрепят, да ни помагат да постигнем най-доброто на терена. Много им благодаря.