Наставникът на шампиона Левски Георги Иванов даде лек отдих на своите по време на днешната тренировка. „Сините” разпуснаха с игра на джитбол, което значително повдигна духа на играчите.

На „първи корт” беше най-интересно. Топузаков, Тасевски и Симонович записаха престижен успех над поставените под номер едно - Йовов, Бардон и Кръстовчев. Възстановеният от травма Елин Топузаков, избухна с няколко атрактивни задни ножици, които разбиха психиката на противника.

„Еньо игра на обичайното си ниво, но нещо се случи с Ицо Йовов. Вдигнахме им самочувствието, но следващия път, когато има сериозен залог, ще ги бием”, тюхкаше се Седрик Бардон. Французинът се показа и като истински спортсмен, поздравявайки всеки един от съперниците поотделно.

„Ние сме отборът на „белите” бразилци и трябва да се изправим в скоро време срещу истинските такива”, допълни Седрик, който запази високия дух, въпреки че претърпя загуба.

Ветеранът Лусио Вагнер реши сам да се похвали пред Гонг, за победата на момчетата от страната на кафето. Левият бранител играе в тройка заедно със Зе Соарес и Жоазиньо. „Питайте Христов, Милиев и Рабех, как свършихме”, хилеше се Вагнер.

Георги Иванов-Гонзо реши сам да попита Юсеф Рабех, какво се е случило в двубоя. Мароканецът отговори лаконично: „Нямаше късмет”.