Апелативната комисия на Българския футболен съюз потвърди взетото вече решение за разтрогването на договора на Владимир Джилас с Марек. Така сърбинът става свободен агент. Футболистът заяви пред Гонг, че има отправена много добра оферта от Германия. Играчът е желан и от Локомотив София, но ще вземе окончателно решение къде да продължи кариерата си след известно време.

 

На днешното заседание на Апелативната комисия отмени решението на Арбитражната, която разтрогна договора на Николай Домакинов с Ботев Пловдив. В последния момент от ръководството на „канарчетата” са предоставили доказателства, с които самия играч все още не се е запознал. През следващите няколко дни Домакинов ще преговаря с ръководството и президента на Ботев Пловдив за да се раздели с клуба.

 

„Не се установиха причини и основания за прекратяването на договора от страна на клуба, затова не сме уважили молбата на Домакинов”, заяви за Гонг председателят на Апелативната комисия Веселин Бенгезов.

 

Решението взето за разтрогването на договора на треньора на Велбъжд Кюстендил Борис Николов бе потвърдено от Апелативната комисия.