Старши треньорът на Марек Георги Димитров – Джеки определи съдиите след победата с 1:0 над Спартак Вн, като момченца в костюми, който пътуват, за да си правят „чики-рики”.

„Вижте, това са хора, които не искам да коментирам, защото идват до тук само да се поразходят. Това са някакви костюмирани момченца, които идват тук да си правят само чики-рики, аз съм си създал някакво име в тази игра и затова ще си позволявам да ги критикувам. Както виждате, той нито ни помогна, нито ни навреди, но при два слаби отбора, това е нормално”, сподели Джеки.

„Не мога да ви кажа дали ще се спаси отборът или не, просто трябва да се побеждава. Днес извадихме късмет, че спечелихме в последната минута, а гредата не се брои за гол. Просто ако бяхме вкарали един гол в началото, съвсем друг щеше да е мачът. Изнервени бяха момчетата, защото играта се накъсва, а и имаме доста загуби. Нормално е”, добави още наставникът на Марек.

„Трите мача свършиха, аз имах ангажимент за три кръга. Виждате, че в нашия футбол всички тичат след топката. Вие гледате и европейски футбол и виждате каква е разликата”, каза още Георги Димитров – Джеки.