Старши треньорът на Марек Георги Димитров – Джеки заяви след мача с Локомотив Сф (1:4), че понякога се съмнява, че някои играчи действат зад гърба му. На журналистически въпрос, дали не е получил информация, че някои от футболистите му са продали мача, Джеки отговори, че много хора са му казвали, че това е възможно и дори той понякога се съмнявал в това.

„Аз не мога да повярвам, че някой от футболистите може да е действал зад гърба ми. Но вероятно го има и това. Доста е сложно. Не мога аз да вляза в съблекалнята и да не променям нещо. Условието беше да не им се карам и аз не им се карам. Мисля, че имаше засада при първия гол, но какво да ги коментирам съдиите, след като са ни били с 4:1”, сподели Георги Димитров.

„На мен ми е жал за много от тях, защото знам какво могат. Но виждате, че през зимата каква беше ситуацията и не знам кой да пусна. Никога не съм искал да се оправдавам, нито пък ще ви кажа какви са ни слабостите. Мисля, че футболистите искат да играят, но тази игра е за мъже. Трябва да влизат в единоборство и не може да се разчита само на четири-пет човека”, сподели след мача Джеки.

„Аз съм дошъл тук, защото нямаше човек. Най-лесното е да си тръгна. Стоя само, защото съм поел някакъв ангажимент. Положението е деликатно – отборът се бори да не изпадне. Аз съм бил футболист и знам, че най-нормалното нещо е всеки да иска победа. Продължавам да нося отговорността, защото треньорът винаги носи отговорността и на някой друг”, каза още треньорът на Марек.