Изпълнителният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов отговори на журналистически въпроси преди тренировката на Нефтохимик в Долно Езерово.

„Обстановката в нашия отбор е добра. Виждате, че въпреки многобройните писания, футболистите се готвят отговорно и най-важното с усмивки и добро настроение за старта на сезона. Налага се дори в тренировките да ги спираме, за да не се получи някоя нежелана травма, защото се хвърлят в заниманията като в официални срещи“, каза Джамбазов. „Разбира се това, което се пише в медиите няма начин да не даде отражение на психиката, затова вижте дали негативните оценки, които се дават, отговарят на действителността“, заяви още бившият футболист.

Джамбазов добави още, че всеки ден разговаря със собственика на клуба Николай Филипов, който му е заявил, че очаква победа още в първия кръг на сезона, въпреки класата на съперника от Ловеч.

След като поговори насаме с футболистите, Джамбазов във видимо добро настроение жонглира с топка на терена и показа футболни умения пред феновете дошли да гледат тренировката.