Старши треньорът на Литекс Атанас Джамбазки изрази оптимизъм преди дербито с ЦСКА от 14-ия кръг на "А" група. Специалистът няма притеснения от „червените”, тъй като шампионите притежават достатъчно класа в състава си.

"Всички мачове са важни. Сега играем с ЦСКА и подхождаме изключително сериозно към срещата. Те са добър отбор. Надявам се след края на мача, нашият тим да бъде краен победител. Мъчат ни кадрови проблеми и това може да повлияе. Другите момчета, които са в Литекс, не са по-слаби и ще разчитаме всеки един да даде максимума от себе си в този двубой, за да се поздравим с успех. Трябва да вземем тези три точки, защото са ни нужни. Излизаме срещу отбор, който разполага с качествени футболисти, но това нас не ни притеснява. Имаме необходимото самочувствие и момчетата ще го покажат на терена", заяви Джамбазки.

"За да спечелим, трябва да сме концентрирани от първата до последната секунда и да изпълним това, което тренираме преди двубоя. Двата отбора се познават добре. Надявам се ние да допуснем по-малко грешки от противника. Ще бъде нужна много борба и движение по целия терен. Не се притеснявам от нищо. В състава няма да има кой знае какви изненади. Контузията на Георги Миланов нарушава някои идеи в средата на терена. Тези, които ще попаднат в състава, са достатъчно рутинирани и добри. Въпросът е да покажем на терена истинските си качества и възможности", каза още старши треньорът на Литекс.