Десният бек на Левски Дъстли Мюлдер ще пропусне последните четири мача на „сините” до края на сезона. Холандецът има разкъсване, голямо четири сантиметра, в мускул на бедрото, което няма да му позволи да тренира нормално три седмици. Самият футболист призна пред Гонг, че няма вариант да се възстанови за последните мачове на Левски. При това положение Ясен Петров и Георги Иванов най-вероятно ще заложат в оставащите двубой на сънародника на Мюлдер Сержиньо Грийн, който се включи повече от успешно по време на втората част от мача с Литекс.

За срещата с Локомотив Пд в събота проблемът с крайните защитници в Левски е още по-сериозен, тъй като Веселин Минев ще бъде наказан заради червения картон, получен в сблъсъка с Литекс миналата неделя.

Най-логично изглежда на „Лаута” Левски да играе с ляв бек Сержиньо Грийн и десен – Стефан Станчев. Другият вариант е Видович да играе вляво, а холандецът – вдясно. На днешното следобедно занимание и Станчев се подготвяше на облекчен режим с леко разтежение, но ще е готов за мача през уикенда.