Двегодишният Мартин Анков от Попово спечели фотоконкурса „Децата обичат „Лудогорец“, организиран от една от фенските фракции на шампионите „Green Ladies“.

Надпреварата се проведе в социалната мрежа Фейсбук, в нея участваха 25 снимки, срокът за гласуване бе 2 седмици, победителят събра подкрепа от 876 гласа.

Наградата за най-ентусиазирания малък фен на „Лудогорец“ е два билета за мача от Лига „Европа“ „Лудогорец“ – „Черноморец“(Одеса) в четвъртък. На него ще отиде бащата на Мартин със свой приятел. Самият победител още не е ходил наживо на мач на своите любимци, тъй като е малък, преди по-малко от месец стана на 2 години, но гледа по телевизията срещите на шампионите и се радва на всеки техен успех – разказаха родителите на Мартин Анита Атанасова и Анатоли Анков. Вероятно през пролетта ще е прощъпулникът на малкия фен на трибуните на „Лудогорец Арена“.

Идеята за провеждане на фотоконкурса дошла на дамите от най-красивата фракция на „Лудогорец“ след обявяване на кампанията на тима за събиране на средства за недоносените бебета.