Две са основните версии за отвличането на Ангел Бончев, по които работи полицията, научи Дарик радио. Вече близо месец няма яснота около съдбата на президента на ПФК „Литекс”, който изчезна безследно в нощта на 21 срещу 22 май.

Неофициална информация на Дарик радио сочи, че две от четирите версии, по които работеха криминалистите преди време във връзка с отвличането на Ангел Бончев, са в процес на отпадане. Близки до разследването обаче отказаха да уточнят дали има нови версии, по които се работи по случая.

Ясно е обаче, че освен по 2-те основни версии за инцидента експертите продължават да проверяват други, които са по-второстепенни. За момента липсва и официална информация евентуални похитители да са се обаждали на близките на Бончев с искане за откуп.

Президентът на ПФК ”Литекс” изчезна около 1 часа след полунощ на 22 май пред блока, в който живее, в столичния квартал „Дървеница”.

Бончев е останал да паркира колата си пред кооперацията и след като не се е върнал, а телефонът му е бил изключен, близките му уведомили полицията.