В отбора на Нефтохимик започнаха тренировки двама нови футболисти. И двамата са вратари със солиден стаж и са познати на бургаските привърженици на футбола.

Първият е Мартин Теменлиев, който е юноша на Нефтохимик и дълго време пази вратата на отбора. В последните години, той игра в различни клубове от страната и чужбина. Пламен Колев също е познат на привържениците на футбола. И двамата имат готовност да вземат участие в днешната контрола с отбора на Калиакра, т.като са поддържали форма и през лятната пауза.

Тази сутрин играчите на Антон Спасов направиха тонизираща тренировка на базата в Долно Езерово. Всички са на разположения на треньора, с изключение на Диян Лефтеров, който се възстановява от операция на коляното. В игра за пръв път пред бургаска публика ще влязат Коста Янев, Ивелин Янев, както и някои от другите нови попълнения в отбора. Очаква се отново Спасов да заложи на два състава, но с оглед наближаващите първи срещи от шампионата не е изключено някои футболисти да останат по-дълго на терена.

На мача в Поморие се очакват много фенове от Бургас, които ще дойдат с всички свои атрибути, знамена и транспаранти на стадиона в морския град. Интереса към двубоя е голям и сред почиващите, както и сред местните привърженици на футбола. Началото на контролата с Калиакра е в 18.00 часа.