Двама руски футболисти ще подписат с Берое в близките дни, научи gong.bg. Това са 24-годишният офанзивен полузащитник Александър Буклеев и централният нападател Иван Шпаков, който е на 21 години.

Буклеев е играл досега в елитните Локомотив Москва и Криля Советов и е бивш младежки национал на Русия. Той е висок 186 см и тежи 75 кг. Иван Шпаков е играл през миналия сезон в Криля Советов. Той е висок 175 см. и тежи 66 кг.

Стана ясно, че е започнала процедура по изваждането на работна виза на двамата играчи, което означава, че почти сигурно двамата ще подпишат с Берое без да минават проби.

От днес към лагера на Берое във Варна се присъедини22-годишният македонец Ивица Лазарев, който за последно е играл в Шкендия.

Беройци вече се настаниха в хотел "Бриз 2", където ще бъдат на двуседмичен подготвителен лагер, а на 15 февруари ще изиграят първия мач от международния турнир "Албена къп" срещу юношеския национален отбор до 19 години.

Не е изключено до началото на пролетния полусезон в първенството на "А" група да пристигнат в Стара Загора и двама футболисти от Португалия.