Двама нови футболисти се присъединиха към лагера на старозагорския Берое. От вчера под ръководството на Илиан Илиев тренират юношата на „зелено-белите” Милен Танев, както и доскорошният футболист на пернишкия Миньор Николай Станков.

22-годишният Танев се завръща под Аязмото, след като напусна тима преди 4 години в посока Миньор Раднево. Последва престой в друг втородивизионен тим – Черноморец Балчик, преди отново да бъде потърсен от родния си клуб. Креативният халф все още е с неясен статут. Единият от вариантите пред него е да прекрати договора си с отбора от Балчик по взаимно съгласие и да облече беройския екип през пролетта. Втората възможност е да доиграе сезона в ″А″ група с Берое като преотстъпен.

Николай Станков пък е свободен агент и без проблеми ще може да подпише договор със старозагорци. Досега той се подвизаваше в Миньор Перник, където обаче не можа да се наложи и се появи на терена едва в 3 срещи от есенния дял на шампионата в елитната група. Навършилият преди месец 25 години десен полузащитник вече е играл при Илиан Илиев – в Черно море през сезон 2004/2005.

И двамата новодошли ще пътуват с новите си съотборници за Турция, където от утре стартира първият подготвителен лагер на Берое.