Паскал Борел и Траян Дянков са единствените двама футболисти в „А” група с пълни игрови минути от мачовете през есенния полусезон. Вратарят и капитанът имат 1 440 минути от 15-те мача за първенство и двубоя от 1/16-финалите за купата на България.

Бранителите Орлин Старокин и Енис Хайри също са участвали във всичките 16 срещи от началото на новия сезон, но са записали съответно 1 409 и 1 303 минути.

С присъствие в 15 двубоя могат да се похвалят Йохен Зайц, Рикардо Андре, Марсио Нуно, Адриан Фернандес и Георги Андонов. Зайц, Андре и Нуно са другите трима от състава на „акулите” с над 1 000 игрови минути – съответно по 1 350, 1 288 и 1 248.

Прави впечатление, че в списъка на отличниците по „стаж” фигурират вратарят и четиримата защитници, с което може да се обясни стабилността на звеното /допуснати са само 7 гола/.

Хайри е реализирал през есента най-много голове за Черноморец – 4. Следват го Фернандес- 3, Андре, Педриня, Муса Койта и Лис Муйтис- по 2, Андонов- 1.

От началото на сезона в пасива на бургаския клуб има само 1 червен картон. Получи го Фернандес в последния кръг от есенния дял на „А” група. По 5 жълти картона бяха показани на Енис Хайри и Марсио Нуно.