Два дни почивка получиха футболистите на Левски след равенството срещу Локомотив в Пловдив в мача от осмия кръг на "А" група вчера.

Шампионите пропиляха аванс от 2:0 на почивката, а с късен гол на Даксон да Силва от фаул от 35 метра домакините стигнаха до крайното 2:2. Левски все пак прекъсна серия от пет поредни загуби във всички състезания, но пък продължава да няма успех от края на август.

Това е и причината спортният директор Георги Иванов вчера да намекне за треньорска смяна. Според информации наставникът на "сините" Ратко Достанич е информирал Иванов, че е готов да си тръгне от "Герена", но спортният шеф е решил първо да обмисли добре ситуацията, като по-късно днес или утре ще обяви окончателното си решение по въпроса.

Има голяма вероятност обаче при първото занимание за седмицата в сряда Левски да бъде с нов старши треньор. Най-спряганото име на този етап за наследник на Достанич е Димитър Димитров-Херо, който в момента е без ангажименти, след като през миналия месец напусна руския първодивизионен Амкар (Перм).