Изпълнителният директор на Берое Васил Драголов обяви, че на отбора му липсва класа и затова е изпуснал да победи ЦСКА. Той добави, че в Берое няма да се правят драми, ако отборът отпадне рано в турнира за Купата на България.

„До момента мисля, че се представяме на едно добро ниво. Въпреки че имахме възможност за по-добро класиране, във футбола всичко е възможно. Загубихме много важни точки срещу ЦСКА. Пирин игра много затворено и не успяхме да ги победим на наш терен”, коментира Драголов.

„Имаме малки пропуски, но се надяваме с времето нещата да тръгнат още в по-добра посока. Аз лично най-много съжалявам за това, че ние изпуснахме да победим ЦСКА в София. Липсва ни малко класа, за да се изкачим още по-напред в класирането, но се работи по този въпрос”, сподели изпълнителният директор на Берое.

„В турнира за купата на България ще направим всичко възможно да повтори успеха от миналия сезон. Ако ни се открие възможност, отново ще атакуваме спечелването на трофея. Дори и да отпадне в по-ранен етап на турнира за купата на България няма да предизвика сътресение в отбора”, добави единият от шефовете в тима от Стара Загора.

„Нашата цел е да изградим боеспособен отбор и Берое да стане един от водещите отбори в първенството. На нас ни трябват още малко класни футболисти, за да имаме равностойни заместници на титулярите. Бизнесът в града помага и заради това отборът съществува. Берое е финансово стабилен и ще можем да вземем нови играчи”, каза още Васил Драголов.