Пред микрофона на Beroe Online след контролата с Черноморец застана изпълнителният директор Васил Драголов. Бившият голмайстор на старозагорци сподели мнението си за поражението от Черноморец (Бургас), след което отговори приключила ли е селекцията в Берое.

"Първа контрола в Стара Загора при горещо време. Момчетата се постараха. Наистина имахме пропуски и, особено второто полувреме, Черноморец игра малко по-добре от нас. Но за това са контролите, за да видим в какво посока върви отбора, правилно ли играем, правилно ли мисли отбора. Продължаваме напред. Нормално е да загубим от Черноморец в Стара Загора в контролен мач, защото виждате, че те са разделени на два отбора. През първото полувреме игра един отбор, през второто друг. Има и нови момчета, на които им трябва време да се напаснат към отбора. Това е първата по-сериозна контрола, в която е нормално да не се получат нещата както искаме. За това тренировките продължават, работим, имаме достатъчно време и се надяваме да се оправят нещата", заяви в началото Драголов.

"За Кръстев и Петров Илиан Илиев ще реши. Питайте него, той най-добре ще ви обясни доволен ли е или не е доволен от тях. До колкото имам информация до сега беше доволен от тренировките, от мачовете не знам как стоят нещата. Трансферния период е преди започването на първия мач. Ако излезе нещо добро може да го привлечем, но на всяка цена футболисти не търсим. Да, търсим халф. Аз бях в чужбина да наблюдавам. Имаме някакво виждане по въпроса, но още веднъж ще го кажа - търсим добър халф, но не на всяка цена", завърши изпълнителният директор на старозагорци.