Изпълнителният директор на Берое Васил Драголов заяви пред Гонг, че отборът е финансово стабилен и няма да има проблеми през пролетния полусезон. Той добави, че възстановяването на Ваня Джаферович върви добре и ще може да играе в края на март.

„Очакванията ни са да играем добър футбол и да зарадваме феновете на отбора. Направихме добра подготовка и изиграхме добри контроли. Мисля, че се получи добре с това гостуване в Полша и се надявам, че ако продължим да играем така, както играхме при гостуването в Гдиня, отборът ще върви напред”, коментира Драголов.

„Взехме млади и добри футболисти. Те са перспективни и бъдещето на отбора е свързано с тях. Ваня Джаферович се възстановява добре. Вече тренира с основната групата и се надяваме до края на март да е готов да вземе участие в мачовете на отбора. Ромарио вече тренира с отбора и до четвъртък трябва да получим необходимите документи, за да го картотекираме”, добави изпълнителният директор на Берое.

„Вярно е, че сме силен домакин срещу силните отбори. Домакинството ни дава някакво предимство, но ние трябва да играем добре, за да победим. Към момента отборът е финансово стабилен”, каза още Васил Драголов.