Старши треньорът на Левски Ратко Достанич похвали футболистите си за показаното по време на паузата. Според сърбина „сините”, ще изглеждат доста по-добре в следващите срещи.

„Гошо Петков, Сърмов и Живко Миланов се връщат. Дарко Тасевски продължава да се готви по индивидуална програма, защото все още не е готов. Балтанов има контузия от мача с младежкия национален тим. Днес ще разбера, дали може да разчитам на него в срещу Берое”, продължи наставникът на Левски Ратко Достанич.

Специалистът не пропусна да каже добри думи за гостите от Стара Загора, като ги похвали за тактическата им грамотност. „Те загубиха някои точки, без да заслужават това. Същото обаче важи и за нас. Всеки треньор си преценява дали да уважава колегите си”, допълни Достанич по повод на изказване, което направи Илиян Илиев преди няколко дни.

За пореден път треньорът на Левски София сподели, че в момента мисли повече за своите футболисти, отколкото за нови попълнения. Достанич все пак не скри, че Левски винаги проявява интерес към добрите футболисти.