Наставникът на Левски Ратко Достанич заяви след днешната тренировка на шампионите, че има пълно доверие на играчите си. „Не съм чел вестници, но няма как да ме притесни една загуба и да променим нещата. Аз съм много доволен работата, която вършат моите футболисти. Нормален човек съм и знам, че в България и Сърбия винаги се търси скандалът. Няма никакви бойкоти. Знаем, защо загубихме мача. Причината е, че не играхме добре”, сподели сръбският треньор на Левски София.

„Гледахме два мача на Виляреал. Те са много силни. Ако гледаме реално, Виляреал трябва да победи, но футболът не всичко се опира на реалностите. Трябва да направим един силен и добър мач. В момента е най-важно да оформим състава за Испания”, продължи Ратко Достанич.

За пореден път Достанич сподели, че иска да върти своя състав, тъй като разполага с 25 добри футболисти. „Вината винаги я търся в себе си. Никога няма да говоря за футболистите пред други хора. Мога да им кажа нещо в очите. Когато нещо не ми харесва, казвам какво е на дадения човек.

„Виляреал е много силен тим. Те са равностойни в мачовете си на Реал и Барселона. Трябва добре да разберем, за какво става дума и да се противопоставим”, отсече треньорът на „сините”.

Достанич допълни, че не се е чувал със собственика на Левски след мача с Локомотив София. Попитан дали има проблеми с Лъчезар Балтанов, Достанич каза: „Разчитам на него и не мога да имам проблем. Той просто беше контузен, а после имаше мачове с националния отбор. Знам добре, че игра силно и вкара два гола в Ловеч. Гледах и другия мач на диск, така че съм запознат”, завърши Ратко Достанич.