Главният мениджър на Локомотив Сф Дончо Донев потвърди пред Гонг, че Дормушали Саидходжа е подписал договор за 2,5 години с клуба.

„Нямаме време за повече авантюри. Изпробвахме няколко чужденци на поста централен нападател с надеждата да намерим добър футболист, когото в бъдеще можем да продадем зад граница, но не се получи. Саидходжа от самото начало беше вариант за нас. Познавам го добре и мисля, че ще се справи със задачата да бележи голове. След като доскоро имахме на поста Цветан Генков и Мартин Камбуров, може би сме били малко претенциозни в избора си до момента“, заяви Донев

Мениджърът призна, че до ден-два Локо Сф може да ангажира още един футболист. „Става дума за друг нападател. Той е българин, играл в чужбина“, добави той, без да разкрива името му.

Дончо Донев каза още, че неговият син Роналд ще подпише с Локомотив Сф, но няма да се разчита на него в представителния тим, въпреки че ще тренира с него.

„Мисля, че все още му е рано да играе в първия отбор, но Роналд ще се състезава при юношите ни. Само от него зависи дали ще се развие“, завърши шефът в „червено-черния“ тим.