Мениджърът на Локомотив Сф Дончо Донев коментира пред Гонг актуалните слухове около клуба от „Надежда“.

Днес президентът на БФС Боби Михайлов намекна, че един от отборите с претенции за участие в Европа може да не вземе лиценз и едно от подозренията падаше върху Локомотив Сф.

„Доколкото имам информация, не става дума за Локомотив Сф. Нека да бъда коректен – мисля, че не става дума за Локомотив Сф. Имаме уверението, че при нас нещата са наред“, сподели Донев.

Шефът в Локомотив коментира и мълвата, че Диян Петков ще напусне треньорския пост, като дори вече бяха лансирани няколко имена за негов заместник.

„Истината е, че на нас Петков не ни е казвал, че иска да напуска, а още по-малко сме търсили негов заместник. Около 20 часа в събота след края на мача ни срещу Славия първата работа за нас ще бъде да седнем и да говорим с треньора, защото той е много важна фигура във всеки клуб“, добави Донев.

Той сподели, че веднага след края на първенството ще започнат преговорите за подновяване на договорите и с около дузината футболисти с изтичащи контракти в Локомотив. „Нашето желание на първо място е да запазим състава си и първо ще преговаряме с нашите играчи. Разбира се, имаме набелязани футболисти за трансфери в нашия клуб, но всичко зависи от това дали ще се класираме за Лига Европа или не“, заяви мениджърът на „червено-черните“.