Левият външен полузащитник Дончо Атанасов ще проведе днес тренировка след обяд , но тя ще бъде без топка. Той ще опита да тича и ако не усети болки от утре може да тренира наравно и със съотборниците си.

Ако състояните му позволява , той ще попадне в групата за гостуването с Черноморец. Всички останали футболисти са здрави. Няма такива, които ще изтърпяват наказания, така, че за мача в Бургас старши треньора Стефан Генов няма кадрови проблеми.

Дори и Дончо Атанасов да се почувства по-добре и попадне в групата едва ли треньорът ще рискува с включването му сред титулярните 11. Футболистът не е играл в 3 поредни мача-срещу Литекс, Лудогорец и Локо Сф, заради контузията, която получи при гостуването на Монтана, спечелено с 3-1.

Срещу Черноморец Стефан Генов едва ли ще променя титулярните 11, с които стартира в последните 3 мача и спечели тези срещу Лудогорец в Разград с 2-0 и срещу Локомотив Сф у дома с 3-0.

Вероятният състав: Денчев, С. Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Янев, Илиев, Камазола, Божилов, Фернандес, Паломино, Манолов