Новото попълнение на Берое Дончо Атанасов заяви, че изискванията към него ще бъдат големи, но не е в отбора, за да бъде резерва.

Лявото крило подписа договор за 2,5 години с Берое. Дончо Атанасов се завръща под Аязмото след 1,5 години в Черно море. Атанасов подписва договор с Берое като свободен агент след като разтрогна контракта си с Черно море в началото на декември.

„Наясно съм, че изискванията към мен ще бъдат големи. Разговарях със старши треньора Петър Хубчев и трябва да помогна на отбора, с каквото мога“, сподели Атанасов.

„Трябва да направим една добра подготовка и времето ще покаже дали ще успея да стартирам добре пролетния полусезон. Надявам се целият отбор, като цяло да започне добре през пролетния полусезон. Очаквам отборът да се представи добре и да спечели, колкото се може повече точки“, добави футболистът на Берое.

„Влагам надежди и за Купата. Берое може да отстрани абсолютно всеки отбор. Имаме реален шанс да отстраним Пирин Гоце Делчев.“

„Аз не съм дошъл в Берое да стоя на резервната скамейка. Ще направя всичко възможно да спечеля титулярно място. Знаем как феновете на Берое подкрепят отбора и те трябва да продължават така в трудните моменти“, каза още Дончо Атанасов.