Титулярният централен бранител на Черно море Росен Колев и крилото на „моряците“ Дончо Атанасов получиха травми по време на днешния мач с Черноморец. Варненци загубиха гостуването с 2:3, но все още няма яснота колко време ще трябва да играят без двама от основните си играчи.

Защитникът на зелено-белите се контузи още в 1-ата минута на срещата. Колев влезе във въздушна битка с Яник Боли от „акулите“, но се приземи лошо и обърна глезена си. Играта бе спряна, докато юношата на ЦСКА получи медицинска помощ. В крайна сметка той бе изнесен с носилка извън терена, където лекарите на „моряците“ продължиха да му оказват помощ.

Колев все пак стисна зъби и се върна в игра, но бързо се видя, че не може да играе на пълни обороти и в 9-ата минута бранителят отстъпи мястото си на Живко Атанасов.

По-сложна може да се окаже ситуацията с Дончо Атанасов, който започна срещата на обезболяващи инжекции и все още невъзстановен от травма в глезена. В 38-ата минута обаче след поредното остро влизане в неговите крака, крилото на Черно море също напусна терена, за да получи медицински грижи. Той доигра първата част, но преди сигналът за начало на второто полувреме бе заменен от Румен Николов.