Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри каква е рецептата за успехите на тима през изминалата година. Според него, всичко успешно се дължи на екипната работа в Разград. 

"Миналата година също взехме много награди, момчетата си ги заслужиха. Всички гласували са ги оценили. Това само може да ме радва. Най-важното е, че сме се събрали добър екип - ръководство, футболисти, треньори, доктори. Мисля, че на всяко ниво Лудогорец е с най-подходящите хора. Точно и затова постигаме успехи. Но в основата на всичко стои екипността." 

"Нито само от мен, само от треньора, само от отделния футболист зависи да сме успешен клуб. Това ни е дало много успехи и смятам, че В живота има моменти на вузходи и спадове и това е нормално. Но с този екип и с този отбор, спадовете ще са много по-малко." 

Той сподели и каква е следващата цел пред отбора през 2015 г., след като вече на практика разградчани постигнаха почти всичко за кратък период от време - с титли и добро представяне в Европа. Домусчиев говори и за предстоящите цели на Лудогорец като клуб. 

"Следващата цел е спечелването на първенството, това е най-важното. Независимо дали ще сме шампиони, или в Лига Европа, ще искаме да се представим добре в евротурнирите и да пълним стадионите." 

"Иначе клубът има доста амбициозна програма, която е вече по-дългосрочна. До месец очаквам да открием първата трибуна на стадиона, а нататък и другите. Надявам се скоро да си завършим стадиона, който ще е пример какво трябва да се случва в малките градове на България." 

"Разширяваме тренировъчния комплекс на Лудогорец, стаи, медицински лаборатории, всичко. Той ще дублира всичко, което имаме, а терените ще се увеличат по три. Това трябва да стане в рамките на една година." 

"Във футбола има цикли и всеки дрийм-тийм дори може да тръгне надолу. Ние сме в тежък психологически момент, когато сме постигнали много и е по-трудно да се концентрираме в първенството. Момчетата получават обаждания от какви ли не мениджъри. Ще ни е трудно, но се надявам да се справим.При всички положения, на противниците ни няма да им е лесно", сподели Домусчиев при церемонията по връчването на наградата за Футболист на годината.