Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчев показа увереност и заяви, че не е нереалистично неговият тим да играе в групите на Шампионската лига през следващия сезон.

Босът на разградчани говори след благотворителния мач срещу Витоша Бистрица на „Лудогорец Арена“. Домусчиев и Бойко Борисов, който предвождаше своите „тигри“ вкараха по четири гола.

„Не е леко на тази жега да играещ 80 минути. Но от една седмица тренирам. Петев каза, че ако съм сериозен може да ме взима от време на време. Да, шампионската фланелка тежи. Премиерът видяхте какво шоу прави, доста е напреднал в техниката. Мога само да се уча от него и триковете, които изпълняваше“, сподели с усмивка Домусчиев.

„Имаме две цели до края на годината по отношение на инфраструктурата – да направим още два терена на базата. В рамките на една две години пък искаме да направим един хубав стадион. Но не може всичко наведнъж“, допълни босът на Лудогорец.

„Рано е още да се съди за новите попълнения въпреки днешния мач. Те досега почти не са играли с топка. Не са играли помежду си. Уморени са от тренировките. Към края на подготовката ще може да се правят някакви оценки. Имаме нужда от още едно две силни попълнения. Но това няма да е лесно“, каза още той.

„Нямаме предпочитания за съперник в Шампионската лига. Ако сме отбор, който заслужава да играе в групите, трябва да бием всеки. За мен е достижима и реална целта да играем в групите, оптимист съм. Да се надяваме, че и тук ще се справим, както се справихме през миналия сезон“, добави Домусчиев.

„В момента не искам да мисля за тези неща. Не искам да коментирам нито Боби Михайлов, нито Христо Стоичков. Ще има конгрес догодина, ще има кандидати, дано този, който най-много заслужава, да спечели“, отсече още той.

„На Европейското принципно съм за Испания, харесвам техния стил на игра“, сподели още собственикът на Лудогорец.