Един от шефовете на Лудогорец - Георги Домусчиев коментира актуалните теми около шампионите. Той не пропусна и темата с телевизионните права, както и за евентуалната смяна на треньора Георги Дерменджиев.

"Няма да бъде сменян, това не стои на дневен ред, играхме добре и в ШЛ, взехме точки, победа, в този мач Левски нямаха голово положение, ние пропуснахме доста положения в мача", започна Домусчиев.

"Лудогорец винаги е играл, за да бъде шампион. Изоставахме със 7 точки от ЦСКА, а сега сме лидери. Надяваме се да подобряваме формата, пропускаме много голове, а за 5 мача ако не се лъжа сме вкарали 3 гола, радостното е, че защитата играе добре", допълни той.

"Срещу теб играе Левски, не е случаен отбор, вероятно е имало леко напражение преди мача, но успяхме да спечелим", продължи Домусчиев.

Той говори и по темата телевизионни права.

"Това са пълни глупости, нека се опитат да стигнат нас като организация на работа и тогава да говорят, видяхте на какъв стадион се игра днес, видяхте другите терени. Явно напрежението им идва в повече. Парите от ТВ правата влизат в БФС. Клубовете решават как ще бъдат разпределени, не ги определя нито Борислав Михайлов, нито Батков, нито Домусчиев, нито Томов. Събират се клубовете и решават кое е най-справедливото разпределение, не трябва да бъде като в Испания, където Реал и Барселона взимат всичко", заяви шефът на Лудогорец.

"Относно темата с рейтингите. Ние имаме голям рейтинг, ние трябва да взимаме повече пари, заяви Домусчиев по адрес на Левски и ЦСКА.  Нека да видим какви са приходите от билети (говоря за тези от А група, и приходите от фен артикули). За малките клубове парите са важни", допълни той. 

"Играем всеки мач за победа, всеки се хвърля срещу нас. Доста съмнителни мачове изиграха и Левски, и ЦСКА. Не видях да има коментари на тази тема. Всички останали терени са блата, а при нас имаме отопление, пуснато е още във вторник. Нека другите клубове да инвестират в терените си", завърши изказването си Георги Домусчиев.