Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е категоричен, че няма да уволнява старши треньора Бруно Рибейро. Португалецът води шампионите в два официални мача до момента, като и в двата те записаха загуби. 

В първия "орлите" паднаха изненадващо от молдовския Милсами у дома в Шампионската лига, а във втория ги надигра Литекс в Ловеч. И в двата мача те не вкараха гол, но Рибейро не е застрашен засега. 

"Абсурд е да уволня Рибейро. Той си върши работата перфектно, друг е въпросът, че все още играчите не са на необходимото ниво. Няма драма в отбора ни. Поехме риск с назначаването на нов треньор и привличането на нови играчи, нормално е това да носи и загуби. Приемаме нещата нормално", заяви Домусчиев пред "Пик". 

Следващият мач на разградчани е изключително важен за тях. Те се срещат с Милсами в Молдова и имат нужда от задължителна победа, за да не се простят преждевременно с евротурнирите. 

"Оптимисти сме и винаги сме били такива. Затова вярваме в победата. Загубите са неприятни, но са част от играта, няма как. Точно затова няма да глобявам играчите", сподели още Домусчиев.