Заминаващият на петдневни проби в Блекбърн нападател на Левски Валери Домовчийски очаква в Англия всичко свързано с футбола да бъде на по-различно ниво от българското.

„В добро настроение започваме. Важното е, че всички сме здрави и започваме на пълни обороти”, каза Валери след първата тренировка на Левски за годината.

„Радвам се, че ще пътувам. Разбира се, че това е признание, знаем какво първенство е Висшата лига. Като отида, ще видя. Знам, че има покана от мениджъра за петдневен престой. Като отида там, сигурно ще разбера повече неща.”

„Най-успешният отбор на Левски се разформирова. Най-добрите играчи си заминаха, но така е във футбола. Идват други момчета, млади и се готвим за нови успехи.”

Домо заяви, че е получил пълна информация от прекаралият една седмица под ръководството на Арсен Венгер в Арсенал Николай Димитров и знае какво да очаква на острова.

„Рано е да се говорят такива неща. Питах го, как е било там, в Арсенал. Обясни ми всичко, явно там е друго. Наистина сега имахме почивка, опитах се да тренирам през почивката колкото мога, но се надявам лека-полека да навлизам в ритъм”, каза още Валери Домовчийски.