Нападателят на шампиона Левски Валери Домовчийски призна в интервю за Гонг, че има желание да стане голмайстор в елитната ни А група.

„Може да се каже, че искам да стана голмайстор. Централен нападател съм на Левски и е нормално да имам такива цели. Моята работа е да бележа. Старая се да играя добре, а головете са добре дошли”, коментира 21-годишният нападател на „сините”.

„Надявам се да играем добре и с настроение срещу Видима Раковски. Направихме една тренировка на терена и смятам, че условията са добри. Важно е да победим, тъй като конкурентите имат трудни мачове”, отбеляза младежкият национал на България.

Домовчийски допълни, че е доволен от победата над Португалия постигната с негов гол в европейската квалификация за младежи до 21 години.

„Всички в Левски искаме едно - да спечелим Купата и да станем първи. Надявам се да успеем, това са нашите цели”, продължи талантливият нападател на шампиона.

„Ако заслужа, ще бъда повикан и в мъжкия национален отбор. Ако играя добре, ще стане, когато му дойде времето”, завърши интервюто си за „Голлиния” Валери Домовчийски.