Валери Домовчийски заяви, че всичко между Левски и Херта Берлин е договорено по договора му за преотстъпване. „Не отивам на проби, а да мина медицински прегледи. Всичко е договорено, както между двата клуба, така и с моя мениджър за личните условия”, внесе яснота младежкият национал пред Гонг.

„Доволен съм, разбрах за този вариант едва снощи. Наистина ме свалиха от автобуса. Преотстъпен съм до края на сезона. Бях си приготвил багажа за Кипър, но когато отидох на стадиона ме извикаха и ми казаха. Няма проблеми, добре се чувства”, обяви голмайсторът.

Валери Домовчийски замина за Берлин заедно със своя мениджър Илиан Божинов. На летището в София Домо бе изпратен от своето семейство.

„Като отида там хората ще преценят дали съм готов за мачове. Определено трябва да работя още, за да стигна в по-добра форма”, продължи Валери Домовчийски.

„Станимир Стоилов има много голяма роля за моето израстване, като футболист. Той ми даде шанс да играя в първия отбор на Левски. Стоилов направи от мен, това което съм сега. Много съм му благодарен, както и на цялото ръководство на Левски”, признателен бе талантливият нападател.

Снимка: Gong.bg