„Защо да не елиминираме Сампдория?”, заяви в интервю за Гонг защитникът на Черно море Николай Домакинов. Моряците ще се изправят срещу италианския тим в третия кръг на Интертото.

„Това са два мача, в които нашият отбор излиза максимално мобилизиран. Ние няма, какво да губим. Ще се опитаме да се представим достойно и защо да не ги елиминираме”, каза бранителят.

„Нормално е доста мениджъри да наблюдават мачовете ни в Интертото. Все пак играем срещу отбор от Серия А. Надявам се да се представим добре и защо някой футболист да не бъде забелязан. Все пак някой може да получи шанс да отиде в по-голям отбор”, заяви Домакинов.

„Беше ми много тежко през тази една година, в която не играех футбол”, сподели защитникът на Черно море. „Радвам се, че успях да преодолея тази трудност. Надявам се повече да нямам такива проблеми. В такива ситуации се вижда на кого можеш да разчиташ. Моето семейство беше до мен. Искам да благодаря и на шефовете на Черно море, които бяха коректни към мен и независимо, че една година не играх футбол, те искаха да съм на всяка цена в отбора”, обясни Домакинов.

„Искам да кажа на хората, които ни подкрепят, да очакват да направим изненада, да се представи отлично в тези два мача”, завърши бранителят на Черно море.