Звездата на Литекс Дока коментира пред клубния сайт ситуацията на мача с Пирин, която предизвика истинска истерия в медиите.

- Дока, би ли описал онзи епизод от гостуването на Пирин, който предизвика толкова коментари във футболната общественост? Някои заявиха, че не си за футбол, а за бойни спортове?

- Първо искам да кажа, че съм дълбоко огорчен и потресен от случващото се. Винаги съм бил коректен с противниците си. Опитвал съм се да бъда пример за феърплей . Не съм престъпник, както ме изкарват. Истината е следната - играчът на Пирин ме фаулира за пореден път грубо. Ядосах се и го дръпнах за фланелката. После се изправихме, а той застрашително тръгна към мен. Аз си наведох главата. Съперникът ме доближи и след това артистично се строполи на земята. Беше пълно преиграване от негова страна.

- Самият играч казва, че не е спал от болки. Неговите шефове пък твърдят, че е със счупен нос?

- Възмутен съм как може професионален футболист и доколкото знам клуб с традиции като Пирин така да преиначават истината. Нагло лъжат, за да ме злепоставят. Категорично твърдя, че желание за саморазправа от моя страна и удар не е имало. Това е самата истина. Просто имаше малко нерви, характерни за напечен мач. Ако, както казват, че момчето лежи и страда толкова много, аз съм готов да поема разходите за прегледа и лечението му. Сигурен съм обаче, че това няма как да се случи, защото и самият играч знае, че не е докосван. Всичко е една режисирана атака срещу мен.