"Надяваме в другите мачове да влизаме по-концентрирано, защото после трудно влизаш в ритъм, когато ти поведат толкова рано", сподели капитанът на Локомотив София Кристиян Добрев след загубата от ЦСКА с 1:2 на старта на новия шампионат.

Добрев изтъкна, че тимът не е играл лошо, но липсата на концентрация в началото на срещите пречи на Локомотив да покаже силата си. За пример той даде трудно извоюваната победа от предишния кръг на Лига Европа срещу Металург Скопие с 3:2. "И в мача с македонците допуснахме гол в началото. Оттам малко или много настъпва объркване в редиците, докато налучкаме темпото си на игра.

Ще мислим как да не получаваме такива елементарни голове. Разконцентрира се целият отбор. Всички линии не могат да действат поетапно. Второто полувреме се опитахме да играем. ЦСКА е един от добрите отбори у нас, не ни превъзхождаха чак толкова, имахме шанс да изравним, но други фактори повлияха да не стане така", многозначително сподели капитанът на Локо София. Той обаче не определи липсата на самочувствие като един от тези фактори. "Не мисля, че ни липсва самочувствие. Просто така се разви мачът. Надяваме в другите мачове да влизаме по-концентрирано, защото после трудно влизаш в ритъм, когато ти поведат толкова рано", завърши той.